Serveis

Tancaments

Material d'alta qualitat per a tancaments interiors i exteriors

Treballem amb fustes de gran qualitat i resistència especial per a tancaments. Portes interiors fetes a mida, marcs per a finestres amb diferents acabants, valles per a exteriors de molts tipus, portes exteriors amb acabats resistents per anys d'inclemències del temps. Alta resistència, llarga durabilitat i acabats al gust.

Treballem directament amb arquitectes i dissenyadors i ens adaptem a cada espai i client. 

Preus especials per grans volums

Si estàs construint casa teva, si tens pensat canviar tots els tancaments de casa et farem un preu especial per volums grans de feina.

Demana pressupost i ens adaptem a allò que busquis.

Mobiliari

A mida

Presenta'ns el teu projecte, la teva idea del que necessites i nosaltres fem realitat la teva idea. Dissenyem, produïm, fabriquem i instal·lem tot tipus de mobles amb els acabats que ens demanis i sempre amb la garantia de màxima qualitat. 

Garantia

Fabriquem i instal·lem mobiliari resistent a l'aigua i al calor, amb fusta d'alta resistència, mobiliari empotrat... També si ho necessites podem ajudar-te en el disseny i personalització. No dubtis a demanar-nos pressupost.

Revestiments

Parets i terres

Si necessites un terra de fusta d'alta qualitat, resistent i a mida i al teu gust, a Font Fusters ho trobaràs. Nosaltres fabriquem a mida i col·loquem terres de fusta amb diferents acabats i resistències, segons les necessitats de cada client.

També fabriquem rebestiments de paret per embellir habitacions i dormitoris.

Material d'alta qualitat

Quan es tracta de terres i prets cal, més que mai, que la resistència i durabilitats dels material sigui màxima per poder garantir als nostres clients que tindran parquet o paret per anys. Aquest és el nostre principal objectiu!

Restauració i Rehabilitació

Donem vida al teu projecte

Si necessites rehabilitar un local, una vivenda.... A Font Fusters t'ajudem a fer-ho realitat. Treballem conjuntament amb un equip de manobres i rehabilitem vigues estructurals i decoratives, instal·lacions, terres, portes, teulades....

Col·laborem amb Lacats i Envernissats Igualada S.L.

Restauració

Ens dediquem a la restauració de mobles antics i altres objectes.

El nostre treball de restauració consisteix a retornar la utilitat i bellesa a les peces antigues.

La nostra manera de treballar és molt meticulosa i pacient, per garantir els millors resultats.

s.

Tall

Treball de tall mitjançant el sistema de control numèric

Treball de tall mitjançant el sistema de control numèric